Mediplants Παραφινέλαιο – 1 lt

6.50  (5.24  + ΦΠΑ)


  • Παραφινέλαιο φαρμακευτικό εξευγενισμένο
  • Μαλακτικές ιδιότητες
  • Δημιουργεί λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας
  • Προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς
  • Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση του μακιγιάζ
  • Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση ημιμόνιμων tattoo
  • Δεν φράζει τους πόρους
  • Χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ
  • Άχρωμο / άοσμο
  • Μπορεί να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια
  • Ελληνικό προϊόν

Συσκευασία του 1 λίτρου

Παράδοση σε 1 - 3 Ημέρες
Κατηγορία:

Περιγραφή


Παραφινέλαιο 

Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς. Χρησιμοποιείται επίσης και για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων tattoo.

Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ. Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.

Σύνθεση: Σύμπλοκο υγρών μείγμα κεκορεσμένων υδρογονανθράκων του πετρελαίου.

Χρησιμοποιείται στην παραγωγή καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Mediplants Παραφινέλαιο – 1 lt”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.