Τρόποι ΠληρωμήςΗ εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:


Αντικαταβολή

το αντίτιμο της παραγγελίας σας πληρώνεται κατά την παράδοση του προϊόντος είτε στον χώρο που επιλέξατε, είτε στα Φυσικά Σημεία Παραλαβής της ACS Courier.

* Σημείωσεις:

– για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, το ποσό θα πρέπει να κατατεθεί προκαταβολικά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας, κατόπιν πάντα συννενοήσεως με τον πελάτη και κατόπιν θα αποστέλλονται τα προϊόντα όσο πιο άμεσα είναι δυνατόν.

– για παραγγελίες προϊόντων τα οποία εκτελούνται κατά παραγγελία, η πληρωμή θα πρέπει εκτελείται προκαταβολικά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας, κατόπιν πάντα συννενοήσεως με τον πελάτη και κατόπιν θα αποστέλλονται τα προϊόντα όσο πιο άμεσα είναι δυνατόν.


Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας (ή σε κάποιο κατάστημα ή μέσω e-banking)

Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

hpost-bank1 download

Αρ. Λογαριασμού: 00260703650100040286
IBAN: GR4602607030000650100040286

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Γ. Μελετόπουλος 


Pireaus Bank

Αρ. Λογαριασμού: 5200094411120
IBAN: GR9301722000005200094411120

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ε.Γ. Μελετόπουλος 

με αιτιολογία κατάθεσης πάντα το επώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της.

Μετά από κάθε κατάθεση θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@porias.gr ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία.


Πληρωμή στο ασφαλές περιβάλλον της Paypal

Μέσω αυτού του συστήματος μπορείτε να εκτελείτε πληρωμές, έχοντας 100% διασφαλισμένη συναλλαγή, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα της ακύρωσης ανά πάσα στιγμή.

Σε περίπτωση που δεν διατίθεται λογαριασμός PayPal, μπορεί να δημιουργηθεί ένας, πολύ εύκολα και δωρεάν, στην διεύθυνση www.paypal.com


Πιστωτική κάρτα

Μπορεί να πραγματοποιηθεί πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτσα άνετα και εύκολα μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments.

Το Viva Payments είναι ένα ελληνικό σύστημα online συναλλαγών. Προσφέρει την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή ακόμα και μέσω τηλεφώνου.

Κάνοντας χρήση του συστήματος Viva Payments, όλη η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται στο ασφαλές περιβάλλον της Viva.

Ο όμιλος εταιρειών Viva είναι μια από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας, των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η εταιρεία μας λαμβάνουμε μόνο την πληρωμή και όχι τα στοιχεία των καρτών ή των λογαριασμών του πελάτη.


Πληρωμή μεσω της Revolut

(αναμένεται σύντομα)

Η Revolut είναι μια Digital Bank, δηλαδή “Ψηφιακή Τράπεζα”, που επιτρέπει στον ενδιαφερόμενο να δημιουργήσει έναν λογαριασμό και να βγάλει κάρτα για όλες τις συναλλαγές του, ακόμα κι από το κινητό.

Ιδρύθηκε το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο και από τότε σιγά σιγά έγινε γνωστή σε πάρα πολλές χώρες όπως και στην Ελλάδα.

Η τεχνολογία αυτή έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο των online συναλλαγών, ειδικά με το εξωτερικό.

Η εταιρεία μας λαμβάνουμε μόνο την πληρωμή και όχι τα στοιχεία των καρτών ή των λογαριασμών του πελάτη.


Παραλαβή και πληρωμή παραγγελιών και προϊόντων από το e-shop spot της εταιρειας μας κατόπιν συνεννοήσεως

I.Δραγούμη 61 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τηλ.: 2310 525 507

Το σημείο εξυπηρετεί κυρίως τις αποστολές online παραγγελιών των πελατών μας σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο και δεν λειτουργεί με σταθερό ωράριο. Έτσι θα πρέπει να προηγηθεί συννενόηση με τον πελάτη για οποιαδήποτε συναλλαγή.